Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1541g432kcal9.2g91.7g3.1g38.5g
Peruna, keskikokoinen 60g2158g1295kcal32.4g280.5g2.2g19.4g
Paistijauheliha 10%1233g2096kcal246.6g0g123.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi68g190kcal6.1g4.7g15.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8025kcal588.6g753.8g288.4g116g
Valittu annoskoko5000g4012kcal294.3g376.9g144.2g58g
Annoskoko puolitettuna2500g2006kcal147.2g188.5g72.1g29g
Arvot/100g100g80kcal5.9g7.5g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631