Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 397g566kcal49.6g1.2g40.7g0g
Sokeri 307g1244kcal0g306.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl301g2704kcal0g0g300.5g0g
Omena, keskikokoinen 200g2404g817kcal4.8g170.7g7.2g43.3g
Vehnäjauho puolikarkea 469g1608kcal47.8g328.1g5.6g16.4g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Maito, Kevyt721g332kcal23.1g34.6g10.8g0g
Leseseos (3 viljan)240g613kcal39.9g81.7g14.7g72.1g
Sokeri 102g415kcal0g102.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g42g153kcal1.5g33.5g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16968kcal335.2g2129.8g762g263.8g
Valittu annoskoko5000g8484kcal167.6g1064.9g381g131.9g
Annoskoko puolitettuna2500g4242kcal83.8g532.5g190.5g66g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109