Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)2326g2930kcal255.8g7g209.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 349g1152kcal7g10.5g122.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki930g744kcal120.9g18.6g18.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g465g1674kcal130.2g9.3g125.6g0g
Kebabliha 930g2030kcal231.3g0g123.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17060kcal1490.4g90.8g1197.8g0g
Valittu annoskoko5000g8530kcal745.2g45.4g598.9g0g
Annoskoko puolitettuna2500g4265kcal372.6g22.7g299.5g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159