Kebabliha (oma tekemä)

2 kg jauhelihaa
90 g aromisuolaa
1/2 dl jauhettua mustapippuria

Vatkaa taikina kiinteäksi (n. 10 min.) taikinakoukuilla.

Kääri tiiviiksi limpuksi folioon.

Paista 4 tuntia 100 asteessa.

Anna vetäytyä n. 20 min. folion sisässä paistamisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2090 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%4785g10574kcal837.3g0g813.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 215g150kcal2.7g24.3g2.7g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21449kcal1680g48.6g1632.2g16.8g
Valittu annoskoko5000g10725kcal840g24.3g816.1g8.4g
Annoskoko puolitettuna2500g5362kcal420g12.2g408.1g4.2g
Arvot/100g100g215kcal16.8g0.5g16.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25118