Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g1274g536kcal0g119.7g1.3g31.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala47g131kcal9.3g2.3g9.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2972g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 566g1254kcal99.1g0g96.2g0g
Sipuli 142g43kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3927kcal220.4g257.6g214.2g68.4g
Valittu annoskoko5000g1963kcal110.2g128.8g107.1g34.2g
Annoskoko puolitettuna2500g982kcal55.1g64.4g53.6g17.1g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511