Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2217g3681kcal421.3g0g221.7g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1386g485kcal13.9g90.1g6.9g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta166g599kcal21.6g116.4g3.5g5.8g
Vesi832g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Valkosipuli 67g72kcal5.3g10.8g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9852kcal932.8g466.6g466.4g25.8g
Valittu annoskoko5000g4926kcal466.4g233.3g233.2g12.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2463kcal233.2g116.7g116.6g6.5g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585