Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1689g1810kcal390.2g0g25.3g0g
Oliiviöljy 21g187kcal0g0g21.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g422g118kcal2.5g25.1g0.8g10.6g
Kesäkurpitsa zucchini 422g76kcal2.4g10.6g1.7g3g
Sipuli 422g128kcal5.3g20.3g0.8g7.2g
Paprika keskiarvo 422g121kcal4g18.1g1.7g8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka422g47kcal4.6g4.6g0.8g4.2g
Valkosipuli 63g69kcal5g10.3g0.4g1.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)42g110kcal5.5g5.1g7.6g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 422g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 422g97kcal7.6g10.1g0.8g8.9g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g228g137kcal11.9g21.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5795kcal878g251.8g122.4g86.8g
Valittu annoskoko5000g2897kcal439g125.9g61.2g43.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1449kcal219.5g63g30.6g21.7g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872