Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1701g307kcal9.5g42.5g6.8g11.9g
Herkkusieni 952g152kcal20g2.9g3.1g14.3g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus476g1667kcal66.7g2.4g152.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g119g869kcal1.2g1.2g95.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1225g4042kcal24.5g36.7g428.6g0g
Basilika, tuore17g6.8kcal0.5g0.9g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 374g534kcal46.8g1.1g38.4g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta136g622kcal54.4g0g43.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16398kcal447.2g175.4g1536.2g53.8g
Valittu annoskoko5000g8199kcal223.6g87.7g768.1g26.9g
Annoskoko puolitettuna2500g4099kcal111.8g43.9g384.1g13.5g
Arvot/100g100g164kcal4.5g1.8g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264651