Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g1550g3100kcal310g0g201.5g0g
Oliiviöljy 27g235kcal0g0g26.5g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)48g325kcal0.5g0.5g35.8g0g
Perunasipulisekoitus 500g775g527kcal12.4g115.5g0.8g0g
Suolapähkinä 21g127kcal5.3g2.1g10.6g1.6g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow2521g1009kcal52.9g171.4g10.1g75.6g
Lihaliemikuutio Maggi58g164kcal5.3g4.1g13.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10970kcal772.8g587.2g597.4g154.6g
Valittu annoskoko5000g5485kcal386.4g293.6g298.7g77.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2743kcal193.2g146.8g149.4g38.7g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722