Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1622g2693kcal308.2g0g162.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g284g210kcal12.8g36.6g0.6g0g
Vesi1014g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 487g147kcal4.6g24.8g1g9.7g
Paprika punainen 487g142kcal4.6g21.9g1.9g9.2g
Sipuli (kuorittu)446g120kcal5.8g21.4g0.9g7.6g
Valkosipuli 203g220kcal16g33g1.2g4.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl41g101kcal4.9g0.6g8.9g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.7g0.4g3.2g
Herkkusieni säilyke 406g69kcal8.5g0.8g1.2g9.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7472kcal733.4g287.6g356.6g87.4g
Valittu annoskoko5000g3736kcal366.7g143.8g178.3g43.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1868kcal183.4g71.9g89.2g21.9g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437