Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 2096g477kcal11.7g72.3g6.3g29.3g
Sipuli (kuorittu)461g125kcal6g22.1g0.9g7.8g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g126g1132kcal0g0g125.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g13g21kcal1g4g0.1g0g
Salaatti, jäävuori tuore629g63kcal6.9g5g1.3g6.3g
Vesi, vesijohtovesi 1676g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3635kcal51.2g206.8g268.6g86.8g
Valittu annoskoko5000g1818kcal25.6g103.4g134.3g43.4g
Annoskoko puolitettuna2500g909kcal12.8g51.7g67.2g21.7g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839