JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)787g1771kcal47.2g314.8g39.4g15.7g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g278g250kcal4.2g55.6g1.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1157g3472kcal266.2g0g266.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 2778g6151kcal486.1g0g472.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23288kcal1607.4g740.8g1558.4g31.4g
Valittu annoskoko5000g11644kcal803.7g370.4g779.2g15.7g
Annoskoko puolitettuna2500g5822kcal401.9g185.2g389.6g7.9g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075