Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)2265g3058kcal453g2.3g135.9g0g
Sipuli (kuorittu)503g136kcal6.5g24.2g1g8.6g
Valkosipuli 336g363kcal26.5g54.7g2g7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1678g1426kcal23.5g73.8g117.4g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 42g117kcal4.6g16.1g1.4g11.1g
Rypsiöljy 126g1113kcal0g0g125.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12427kcal1028.2g342.2g767g53.4g
Valittu annoskoko5000g6214kcal514.1g171.1g383.5g26.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3107kcal257.1g85.6g191.8g13.4g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883