A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1279g345kcal16.6g61.4g2.6g21.7g
Pirkka naudan jauheliha 400g1744g3977kcal331.4g0g296.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g727g2035kcal138.1g0g159.9g0g
Vesi1163g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka87g72kcal3g16.6g0.9g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12857kcal978.2g156g919.8g45.2g
Valittu annoskoko5000g6428kcal489.1g78g459.9g22.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3214kcal244.6g39g230g11.3g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306