Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 718g491kcal103.7g0g7.9g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g1995g5785kcal219.4g1097.1g51.9g0g
Sipuli (kuorittu)439g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl54g485kcal0g0g53.9g0g
Voi 56g405kcal0.7g0.2g45.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka56g46kcal1.9g10.6g0.6g0.6g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g1596g2553kcal33.5g60.6g239.4g1.6g
Soijakastike 72g43kcal3.7g6.8g0.1g0g
Valkopippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Oregano, kuivattu 14g43kcal1.5g3g1.4g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19946kcal740.4g2399.8g803g32g
Valittu annoskoko5000g9973kcal370.2g1199.9g401.5g16g
Annoskoko puolitettuna2500g4986kcal185.1g600g200.8g8g
Arvot/100g100g200kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279551