Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow577g1626kcal103.2g366.1g5.2g57.7g
Palvikinkku HK 3%692g692kcal124.5g3.5g20.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)404g646kcal10.9g10.9g60.5g0g
Vesi2883g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.2g9kcal0.3g0.2g0.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g39kcal1.5g1.5g3g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g288g81kcal1.7g17.2g0.6g7.2g
Sipuli (kuorittu)138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6260kcal487.8g812g182.2g135g
Valittu annoskoko5000g3130kcal243.9g406g91.1g67.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1565kcal122g203g45.6g33.8g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380