Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1923g347kcal10.8g48.1g7.7g13.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2244g455kcal13.5g85.3g6.7g31.4g
Valkosipuli 77g83kcal6.1g12.5g0.5g1.6g
Limemehu (Tymbark), annos 100g641g308kcal0.6g76.9g0.6g0g
Hunaja 32g106kcal0.2g25.9g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl83g750kcal0g0g83.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4099kcal62.4g497.4g197.6g93g
Valittu annoskoko5000g2049kcal31.2g248.7g98.8g46.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1025kcal15.6g124.4g49.4g23.3g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314