Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 1812g505kcal41.1g52.5g3.6g39.9g
Kymppi kevyt piirakkataikina1449g3478kcal100g555.1g91.3g43.5g
Oltermanni, perinteinen652g2348kcal163g0g189.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)544g685kcal59.8g1.6g48.9g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)544g897kcal16.3g21.7g81.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15825kcal760.4g1261.8g828.8g166.8g
Valittu annoskoko5000g7913kcal380.2g630.9g414.4g83.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3956kcal190.1g315.5g207.2g41.7g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729