Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet1213g1483kcal258.4g0g48.5g0g
Vesi2080g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)17g45kcal2.3g2.1g3.1g0.1g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g867g355kcal12.1g70.2g2.6g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas433g1213kcal82.3g0g95.3g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g139g74kcal7.9g7.3g1.2g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g234g290kcal7g59.9g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr17g49kcal1.4g1.6g4.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7016kcal742.8g282.2g310.8g0.8g
Valittu annoskoko5000g3508kcal371.4g141.1g155.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1754kcal185.7g70.6g77.7g0.2g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045