Vaahtokarkit

Valkuaiset vaahdoksi

liivate + kylmä vesi (0,5 dl)

kuumaan veteen hermesetas, vanilja-aromi, suola, liivateseos.

Ei tarvitse keittää (makeutusaine ei toimi kuten sokeri) Vatkataan vaahdoksi (annetaan jäähtyä)

Vaahdot yhdistetään.

Massa rasvattuun, jauhotettuun vuokaan (esim.

tärkkelykset tai muu "pölymäinen" jauho, esim.

prode, kookosjauho ok).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Minttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1944g824kcal190.8g7.8g1.9g0g
Liivate 167g581kcal142.7g0g0.2g0g
Hermesetas-jauhe111g321kcal1.3g62.2g0g44.4g
Vesi2778g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3453kcal669.6g140g4.2g88.8g
Valittu annoskoko5000g1726kcal334.8g70g2.1g44.4g
Annoskoko puolitettuna2500g863kcal167.4g35g1.1g22.2g
Arvot/100g100g35kcal6.7g1.4g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286954