Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g2096g2725kcal440.3g0g104.8g0g
Sipuli (kuorittu)157g43kcal2g7.5g0.3g2.7g
Lihaliemikuutio Maggi58g161kcal5.2g4g13.3g0.1g
Mustapippuri 2.6g7.3kcal0.3g1g0.1g0.7g
Vesi2621g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g135kcal4g27.5g0.5g1.4g
Voimariini normaalisuolainen26g189kcal0.3g0.3g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6520kcal904.2g80.6g280g9.8g
Valittu annoskoko5000g3260kcal452.1g40.3g140g4.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1630kcal226.1g20.2g70g2.5g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480