Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 2567g2760kcal489.2g0g87.3g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g1283g3889kcal243.8g6.4g320.8g0g
Sipuli (kuorittu)513g139kcal6.7g24.6g1g8.7g
Valkoviini kuiva 513g352kcal1.6g3.1g0g0g
Suola, annos 3g92g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 31g86kcal3.4g11.8g1g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14449kcal1489.4g91.8g820.2g33.8g
Valittu annoskoko5000g7225kcal744.7g45.9g410.1g16.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3612kcal372.4g23g205.1g8.5g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794