Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1953g1487kcal36.7g302.7g3.9g19.5g
Kirjolohifilee 1465g2422kcal245.4g0g161.1g0g
Maito, Kevyt1172g539kcal37.5g56.3g17.6g0g
Kananmuna kuoreton 215g307kcal26.9g0.6g22g0g
Tilli, tuore 195g59kcal7.2g1.8g1.6g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9626kcal707.4g722.8g412.4g47.2g
Valittu annoskoko5000g4813kcal353.7g361.4g206.2g23.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2406kcal176.9g180.7g103.1g11.8g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063