Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2914g4187kcal466.2g0g259.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1457g1748kcal49.5g52.4g145.7g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)47g247kcal0g0g28g0g
Tilli, tuore 583g175kcal21.5g5.2g4.7g12.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12715kcal1074.4g115.2g875.4g24.4g
Valittu annoskoko5000g6357kcal537.2g57.6g437.7g12.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3179kcal268.6g28.8g218.9g6.1g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203