Kaali-jauhissössö

Paista jauheliha ja sipulit.

Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa).

Anna hautua kannen alla vaikka 30min...

Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms...

Tulista!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1616 grammaa

Nalle7

Nalle7 sanoi...

Paista jauheliha ja sipulit. Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa). Anna hautua kannen alla vaikka 30min... Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms... Tulista!

perjantai 21.09.2012 klo 14:21

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1547g326kcal18.6g52.6g3.1g32.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 619g1408kcal117.6g0g105.2g0g
Sipuli (kuorittu)866g234kcal11.3g41.6g1.7g14.7g
Porkkana 371g121kcal2.3g20.6g0.7g9.5g
Vesi1547g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4287kcal307.4g245.8g222g115.4g
Valittu annoskoko5000g2143kcal153.7g122.9g111g57.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1072kcal76.9g61.5g55.5g28.9g
Arvot/100g100g43kcal3.1g2.5g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302196