Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2459g590kcal29.5g83.6g4.9g51.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g1434g402kcal8.6g85.3g2.9g35.9g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g62g504kcal0g0g61.5g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.1g8.7kcal0.4g1.6g0g0g
Vesi1025g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3009kcal77g341g138.6g175g
Valittu annoskoko5000g1505kcal38.5g170.5g69.3g87.5g
Annoskoko puolitettuna2500g752kcal19.3g85.3g34.7g43.8g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886