Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 3273g358kcal18.3g45.8g3.3g22.9g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1637g2165kcal43g52.4g196.4g0g
Suola, annos 3g49g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 41g135kcal0.2g33.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5316kcal123g262.6g399.4g45.8g
Valittu annoskoko5000g2658kcal61.5g131.3g199.7g22.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1329kcal30.8g65.7g99.9g11.5g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305021