Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 4173g1083kcal65.1g146g8.3g79.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g348g94kcal4.5g16.7g0.7g5.9g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 348g124kcal0.6g24.7g0.3g7g
Neilikka, annos 4g7g25kcal0.2g5.5g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 35g141kcal0g34.7g0g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 70g14kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2963kcal140.8g455.8g19g184.4g
Valittu annoskoko5000g1482kcal70.4g227.9g9.5g92.2g
Annoskoko puolitettuna2500g741kcal35.2g114g4.8g46.1g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939