Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3409g4863kcal426.1g10.2g349.4g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g1266g4242kcal291.2g0g341.9g0g
Voi 325g2355kcal3.9g1.3g264g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22920kcal1442.4g23g1910.6g0g
Valittu annoskoko5000g11460kcal721.2g11.5g955.3g0g
Annoskoko puolitettuna2500g5730kcal360.6g5.8g477.7g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521