Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 1907g849kcal13.9g119.2g0g114.4g
Porkkanaraaste 200g1907g515kcal11.4g101.1g3.8g47.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1144g4462kcal0g1121.3g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g42g253kcal2.9g24.4g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12159kcal56.4g2732g37g324.2g
Valittu annoskoko5000g6079kcal28.2g1366g18.5g162.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3040kcal14.1g683g9.3g81.1g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669