Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1444g5054kcal184.8g1006.5g27.4g46.2g
Paistijauheliha, snellman1444g2455kcal173.3g0g144.4g0g
Rypsiöljy 36g319kcal0g0g36.1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g1625g2632kcal136.5g194.9g128.3g76.4g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit451g587kcal13.5g9g58.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22093kcal1016.2g2420.8g789.8g245.2g
Valittu annoskoko5000g11047kcal508.1g1210.4g394.9g122.6g
Annoskoko puolitettuna2500g5523kcal254.1g605.2g197.5g61.3g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716