Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)488g132kcal6.3g23.4g1g8.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g781g211kcal10.2g37.5g1.6g13.3g
Valkosipuli 98g106kcal7.7g15.9g0.6g2.1g
Herkkusieni 195g31kcal4.1g0.6g0.6g2.9g
Vesi2344g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali977g206kcal11.7g33.2g2g20.5g
Adzika kaste 220ml49g80kcal2.9g12.7g2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl68g615kcal0g0g68.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2762kcal85.8g246.6g152.4g94.2g
Valittu annoskoko5000g1381kcal42.9g123.3g76.2g47.1g
Annoskoko puolitettuna2500g691kcal21.5g61.7g38.1g23.6g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149