Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2038g611kcal20.4g81.5g6.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g815g228kcal4.9g48.5g1.6g20.4g
Sipuli (kuorittu)815g220kcal10.6g39.1g1.6g13.9g
Valkosipuli 285g309kcal22.5g46.5g1.7g6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 110g973kcal0g0g110g0g
Flora culinesse122g905kcal0g0g100.2g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g815g734kcal8.1g48.9g57g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7959kcal133g529g556.4g93.6g
Valittu annoskoko5000g3979kcal66.5g264.5g278.2g46.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1990kcal33.3g132.3g139.1g23.4g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026