Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3030g1818kcal45.5g393.9g3g27.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1136g3899kcal115.8g795.5g13.6g39.8g
Kananmuna kuorineen punnittu455g573kcal50g1.4g40.9g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g379g985kcal113.6g7.6g56.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14550kcal649.8g2396.8g228.6g134.2g
Valittu annoskoko5000g7275kcal324.9g1198.4g114.3g67.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3637kcal162.5g599.2g57.2g33.6g
Arvot/100g100g146kcal6.5g24g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192