Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 832g2855kcal84.8g582.4g10g29.1g
Sokeri 408g1656kcal0g407.6g0g0g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka16g64kcal0g15.8g0g0g
Rasvaton maito valio2560g845kcal84.5g125.4g0g0g
Kananmuna, annos 65g832g1048kcal91.5g2.5g74.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g320g2336kcal3.2g3.2g256g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17664kcal529.6g2285.8g681.8g58.4g
Valittu annoskoko5000g8832kcal264.8g1142.9g340.9g29.2g
Annoskoko puolitettuna2500g4416kcal132.4g571.5g170.5g14.6g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=320412