Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 305g100kcal1.9g17g0.6g7.8g
Sipuli 148g45kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Juustokumina jeera (), annos 6g14g48kcal2.4g6g3g1.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2698g944kcal43.2g186.2g2.7g37.8g
Vesi, vesijohtovesi 1349g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 30g97kcal2.7g4.2g7.7g0.3g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g38kcal1.5g5.2g0.4g3.6g
Sokeri 14g55kcal0g13.5g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g405g680kcal35.2g16.2g56.7g0g
Oregano, kuivattu 1.3g4.1kcal0.1g0.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4040kcal179.2g514.4g143.2g108.4g
Valittu annoskoko5000g2020kcal89.6g257.2g71.6g54.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1010kcal44.8g128.6g35.8g27.1g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219