Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1242g1727kcal236g0g87g0g
Porkkana 621g203kcal3.9g34.5g1.2g15.8g
Sipuli 373g113kcal4.7g17.9g0.7g6.3g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1211g485kcal20.6g99.3g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 311g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%621g1056kcal42.9g8.7g93.2g12.4g
Tomaatti, tuore621g126kcal3.7g23.6g1.9g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7418kcal623.6g368g370.4g86.4g
Valittu annoskoko5000g3709kcal311.8g184g185.2g43.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1855kcal155.9g92g92.6g21.6g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475