Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis3902g4370kcal858.5g0g117.1g0g
Oliiviöljy 109g966kcal0g0g109.3g0g
Kananmuna kuoreton 859g1225kcal107.3g2.6g88g0g
Sipuli 130g39kcal1.6g6.2g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13201kcal1934.8g17.6g629.4g4.4g
Valittu annoskoko5000g6601kcal967.4g8.8g314.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3300kcal483.7g4.4g157.4g1.1g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032