Ylelliset silakkapihvit juhlapäiväksi

Marinoi silakkafileitä kevytkermassa pari tuntia.

Korppujauhota fileet ja paista juoksevan margariinin kera.

Tarjoa puikulaperunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafile, perattu, ruodoton, tuore3425g3596kcal513.7g0g154.1g0g
Korppujauho 685g2508kcal71.8g513g7.1g36.3g
Kevytkerma (Pirkka), annos 200g457g525kcal12.8g20.5g45.7g0.5g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 434g3076kcal1.6g0g347g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19410kcal1199.8g1067g1107.8g73.6g
Valittu annoskoko5000g9705kcal599.9g533.5g553.9g36.8g
Annoskoko puolitettuna2500g4853kcal300g266.8g277g18.4g
Arvot/100g100g194kcal12g10.7g11.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329323