Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 948g3254kcal96.6g663.9g11.4g33.2g
Vesi, vesijohtovesi 730g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl49g438kcal0g0g48.6g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g1702g2554kcal345.6g0g153.2g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g486g195kcal8.3g39.9g0.5g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g657g374kcal6.6g91.9g6.6g9.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste365g1313kcal105.8g6.2g102.1g0g
Oregano, kuivattu 10g30kcal1.1g2.1g1g4.2g
Valkosipuli 20g21kcal1.5g3.2g0.1g0.4g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16357kcal1131g1614.4g647g94g
Valittu annoskoko5000g8178kcal565.5g807.2g323.5g47g
Annoskoko puolitettuna2500g4089kcal282.8g403.6g161.8g23.5g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444