Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2809g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta983g1475kcal196.6g0g78.7g1g
Parsakaali brokkoli 506g177kcal23.4g9.9g1.5g12.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g253g71kcal1.5g15g0.5g6.3g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g351g123kcal9.5g16.5g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)98g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3744kcal464.6g92.2g165.4g43.2g
Valittu annoskoko5000g1872kcal232.3g46.1g82.7g21.6g
Annoskoko puolitettuna2500g936kcal116.2g23.1g41.4g10.8g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572