Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2891g610kcal34.7g98.3g5.8g60.7g
Porkkanaraaste 200g1446g390kcal8.7g76.6g2.9g36.1g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g217g219kcal0g45.5g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever434g2932kcal4.3g5.2g320.9g0g
Mustapippuri 1.4g4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8310kcal95.8g452.4g659.2g194.4g
Valittu annoskoko5000g4155kcal47.9g226.2g329.6g97.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2077kcal24g113.1g164.8g48.6g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007