Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 3720g3985kcal859.4g0g55.8g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g558g4074kcal5.6g5.6g446.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti130g236kcal3.5g15.6g18.2g0g
Valkosipuli 112g121kcal8.8g18.2g0.7g2.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g74g35kcal1.1g5.4g0.9g2.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro74g23kcal1.6g3.1g0.4g2.4g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g112g243kcal25.7g0.1g15.6g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g112g725kcal33.5g0g44.6g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g93g107kcal0.8g5.8g9.5g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19102kcal1880.2g108.4g1184.2g20.2g
Valittu annoskoko5000g9551kcal940.1g54.2g592.1g10.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4776kcal470.1g27.1g296.1g5.1g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029