CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 866g2839kcal91.4g525.6g19g85.7g
Kauralese 85g306kcal15.3g38.8g6.5g14.9g
Leivinjauhe 32g55kcal1.6g11.9g0g0.2g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 472g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 170g1504kcal0g0g170g0g
Arla Apetina Feta 3%630g693kcal113.4g12.6g18.9g0g
Paprika vihreä 315g67kcal3g7.9g0.9g6g
Paprika keltainen 472g142kcal4.4g24.1g0.9g9.4g
Tomaattimurska 630g185kcal3.5g33.4g1.3g12g
Pinaatti 157g21kcal2.6g0.6g0.5g2g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.2g0.2g0.8g
Chili paprika punainen79g32kcal1.6g7.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g95g26kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Tomaatti 472g108kcal2.6g16.3g1.4g6.6g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 472g1085kcal106.3g0g70.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14205kcal699.8g1378g581.2g278.4g
Valittu annoskoko5000g7102kcal349.9g689g290.6g139.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3551kcal175g344.5g145.3g69.6g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327