Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 429g3112kcal5.1g1.7g348.8g0g
Kananmuna kuoreton 524g748kcal65.5g1.6g53.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 372g1227kcal7.4g11.2g130.1g0g
Manteli 477g2936kcal114.7g31.5g257.4g34.3g
Leivinjauhe 48g84kcal2.5g18g0g0.2g
Philadelphia tuorejuusto 200g953g2431kcal56.2g30.5g227.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 477g1574kcal9.5g14.3g166.8g0g
Punaherukka 715g405kcal10.3g53.6g2.9g35.7g
Mustaherukka 691g407kcal7.3g53.9g2.8g40.1g
Mansikka 286g133kcal1.4g24g0.6g5.4g
Sokeri 29g116kcal0g28.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g26344kcal559.8g537.8g2381.8g231.4g
Valittu annoskoko5000g13172kcal279.9g268.9g1190.9g115.7g
Annoskoko puolitettuna2500g6586kcal140g134.5g595.5g57.9g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647