Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2381g430kcal13.3g59.5g9.5g16.7g
Sipuli 571g173kcal7.1g27.4g1.1g9.7g
Kananmuna kuoreton 524g747kcal65.5g1.6g53.7g0g
Pekoni rasvainen 571g2148kcal68.6g0g211.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa571g1714kcal131.4g0g131.4g0g
Voi 381g2764kcal4.5g1.5g309.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15952kcal580.8g180g1433.6g52.8g
Valittu annoskoko5000g7976kcal290.4g90g716.8g26.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3988kcal145.2g45g358.4g13.2g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425