Paella kaalilla

Suikaloi kaali esim.

juustohöylällä, pilko sipuli.

Kuumenna pannu, sulata voi ja lisää öljy.

ruskista sipulia, lisää kaali ja kurkuma mauste, sekoita kauniin väriseksi ja ruskista, vähennä lämpöä ja anna kaalin hautua pehmeäksi, puhdista sillä aikaa broileri ja pilko se paloiksi.

Pilko herkkusienet ja paprika.

Lisää kaalin pehmennettyä tarpeeksi broilerin palat, paprika ja sienet pannuun.

Sitten pakastehernepussi, oliivit ja mausteet.

Viimeiseksi katkaravut ja simpukat, etteivät muutu sitkeiksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1240g344kcal14.8g50.3g2.5g26g
Sipuli 114g34kcal1.4g5.5g0.2g1.9g
Broileri, grillattu, kokonainen1653g3240kcal409.9g0g178.5g0g
Kurkuma, annos 2g4.1g2.1kcal0g0g0.1g0g
Paprika keskiarvo 351g100kcal3.3g15g1.4g6.7g
Herne 413g285kcal20.9g38.7g1.7g12.8g
Katkarapu 620g424kcal89.5g0g6.8g0g
Simpukoita vedessä (rainbow)310g310kcal52.7g5.3g8.7g0g
Oliivi, musta kivetön, Euroshopper41g46kcal0.6g0.7g4.5g1.8g
Herkkusieni 165g26kcal3.5g0.5g0.5g2.5g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g41g302kcal0.4g0.4g33.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl41g372kcal0g0g41.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10970kcal1194g232.8g558.6g103.4g
Valittu annoskoko5000g5485kcal597g116.4g279.3g51.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2743kcal298.5g58.2g139.7g25.9g
Arvot/100g100g110kcal11.9g2.3g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339921