Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka747g82kcal8.2g8.2g1.5g7.5g
Lanttu 1149g332kcal11.5g52.9g3.4g20.7g
Porkkana 1035g338kcal6.4g57.5g2.1g26.4g
Sipuli 575g174kcal7.2g27.6g1.1g9.8g
Kesäkurpitsa zucchini 747g135kcal4.2g18.7g3g5.2g
Mustapippuri 12g32kcal1.3g4.4g0.4g3g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g29g92kcal0.3g22.7g0g0g
Sinappi 29g38kcal1.3g4.1g1.7g0.5g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g29g49kcal0g11.8g0g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g575g172kcal5.7g23g1.7g0g
Rypsiöljy 58g508kcal0g0g57.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3905kcal92.2g461.8g144.8g146.2g
Valittu annoskoko5000g1952kcal46.1g230.9g72.4g73.1g
Annoskoko puolitettuna2500g976kcal23.1g115.5g36.2g36.6g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091