Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl644g2188kcal90.1g360.4g43.1g70.8g
Vesi1609g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)2413g965kcal89.3g156.9g2.4g0g
Mustikka metsä- 13g5.7kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Pellavansiemenöljy241g2172kcal0g0g241.3g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl80g515kcal11.3g2.7g50.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11691kcal381.6g1041.6g675.2g142.4g
Valittu annoskoko5000g5846kcal190.8g520.8g337.6g71.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2923kcal95.4g260.4g168.8g35.6g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111