Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g2536g8877kcal202.9g1978.3g15.2g0g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 779g637kcal9.8g33.1g48.2g17.1g
Porkkana, paistettu 362g315kcal2.4g21.1g22.4g9.6g
Jauheliha, sika-nauta 725g1605kcal126.8g0g123.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 544g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22867kcal683.8g4065g418g53.4g
Valittu annoskoko5000g11433kcal341.9g2032.5g209g26.7g
Annoskoko puolitettuna2500g5717kcal171g1016.3g104.5g13.4g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605